Latest news

 • 15 dolog, ami korábban teljesen hétköznapi volt, de a mai fiatalok már sosem fogják megérteni
  in

  15 dolog, ami korábban teljesen hétköznapi volt, de a mai fiatalok már sosem fogják megérteni  LIKED.HU


  Minden kornak megvan a maga csodája, amit nem is veszünk észre egészen addig, míg el nem múlik és jön egy sokkal fejlettebb, de valamiért mégis sokkal rosszabb világ helyette. Nincs ez másként a 80-as 90-es évekkel sem, melyek akkor ott nem tűntek olyan különlegesnek, de most, a modern világban valahogy mégis visszasírjuk azokat a nyugodtabb, egyszerű időket.


 • 18 érdekes tény a Svájcról, ahol arra nevelik a fiúkat, hogy ne állva használják a WC-t
  in

  18 érdekes tény a Svájcról, ahol arra nevelik a fiúkat, hogy ne állva használják a WC-t  LIKED.HU


  Svájc olyan, mint egy varázslatos, hegyvidéki és nagyon gazdag kis ékszerdoboz. Mindenki tudja róla, hogy alacsonyak az adók és gyönyörű a természet, ahogy azt sem kell bemutatni senkinek, hogy milyen magasak az árak és finomak a csokoládék. De mit lehet még tudni erről a különleges országról? Egy Svájcba költözött Twitterező úgy döntött, hogy bemutatja ezt a nagyon különleges országot úgy, ahogy a legtöbben még sosem láthatták.


 • 19 fotó, amik az „igazi szépséget” hirdetik, és megmutatják, mennyire hamis az Instagram világ
  in

  19 fotó, amik az „igazi szépséget” hirdetik, és megmutatják, mennyire hamis az Instagram világ  LIKED.HU


  A Photoshop és a hozzá hasonló képszerkesztő programok segítségével ma már néhány kattintással átalakíthatjuk a rólunk készült képeket. Elég csak egy szűrő, néhány javított bőrhiba, meg természetesen egy kicsit karcsúbb csípő, és máris olyan emberré válhatunk a közösségi oldalakon, amilyenek valójában sosem voltunk.


 • Vigyázz, az ilyen nagy dolgok látványa könnyen megalofóbiás rohamot okozhat
  in

  Vigyázz, az ilyen nagy dolgok látványa könnyen megalofóbiás rohamot okozhat  LIKED.HU


  A világ hatalmas, de csak akkor értjük meg, hogy mennyire, amikor a különféle dolgokat összehasonlítjuk a hétköznapi életben megszokott dolgokkal. El tudod képzelni például, hogy mekkora egy konténerszállító hajó? Valószínűleg nem, ha még sosem láttál, viszont, ha a képen egy családi ház is feltűnik mellette, már rögtön megérted, hogy milyen elképesztő lehet a mérete a valóságban.


 • A japánok életének 17 megszokott eleme, ami nagyon távolinak tűnik a külföldről érkezett emberek számára
  in

  A japánok életének 17 megszokott eleme, ami nagyon távolinak tűnik a külföldről érkezett emberek számára  LIKED.HU


  Felmérések szerint idén tavasszal a japánok több mint fele egyáltalán nem törődött a magánéletével, még randevúzni sem járt. Minek ilyen unalmas dolgokat csinálni, mikor egy olyan országban él az ember, ahol a legfejlettebb technológia segíti a szórakozást, amit a világ többi részén el sem tudnának képzelni az emberek?