A tojás az egyik legsokoldalúbb alapanyag a konyhában, melyből számtalan ínycsiklandó étel készíthető reggelire, ebédre vagy akár vacsorára is. A a legjobb tojásételek kiválasztásáról szóló teljes cikk a Liked.hu-n olvasható. De vajon melyik tojásétel érdemli ki a 'legjobb' címet ebben a képzeletbeli kulináris megmérettetésben? Van, aki a rántotta krémes állagára esküszik, mások a tükörtojás ropogós széleit imádják, míg sokan a buggyantott tojás kifinomultságát tartják verhetetlennek. Ebben a cikkben alaposan körbejárjuk a legnépszerűbb tojásételeket, hogy segítsünk eldönteni, melyik a Te személyes bajnokod.
A tojásételek sokszínűsége abban rejlik, hogy elkészítési módjuk drasztikusan befolyásolja az ízüket és textúrájukat. Gondoljunk csak a lágytojás selymes sárgájára, ami tökéletesen passzol pirítóssal, vagy az omlett gazdag ízvilágára, amit szinte bármilyen feltéttel variálhatunk. Nehéz objektíven kijelenteni, hogy melyik a 'l’egg’jobb', hiszen mindenki ízlése és az aktuális hangulata befolyásolja a választást. Célunk, hogy bemutassuk a különböző lehetőségeket, és inspirációt nyújtsunk ahhoz, hogy Te is megtaláld a saját, mindent vivő tojásreceptedet.